Telefoon: +31 (0)495 526501  /  Mark: +31 (0)6 12212229  /  Wilhelmien: +31 (0)6 22566124  Email: info@duowm.nl / KVK: 71764917

 

 • Mark-Wilhelmien1.jpg
 • Mark-Wilhelmien2.jpg
 • Mark-Wilhelmien3.jpg
 • Mark-Wilhelmien4.jpg
 • MArk-Wilhelmien5.jpg
 • Mark-Wilhelmien6.jpg
 • Mark-Wilhelmien7.jpg
 • Mark-Wilhelmien8.jpg
 • Mark-Wilhelmien9.jpg
 • Mark-Wilhelmien10.jpg
 • Mark-Wilhelmien11.jpg
 • Mark-Wilhelmien12.jpg
 • Mark-Wilhelmien13.jpg
 • Mark-Wilhelmien14.jpg
 • Mark-Wilhelmien15.jpg
 • Mark-Wilhelmien16.jpg

Leuk dat je even komt kijken op onze website!

 

Wij zijn het muzikale echtpaar Mark & Wilhelmien.

De muziek bracht ons samen en samen brengen wij Muziek! Wij zijn al een hele tijd actief als muzikaal duo. Muziek maken is voor ons een passie. Niet zo gek dat we daardoor met grote regelmaat daar te vinden zijn waar live muziek gewenst is!

 

 

AVOND OF MIDDAG VULLENDE OPTREDENS

Ben je op zoek naar een orkest of duo voor de muzikale omlijsting voor een feest dat je wilt gaan organiseren. Stop maar met zoeken… je bent bij ons aan het juiste adres.

 

Mark & Wilhelmien Avond / Middag vullend! Aangenaam! Mensen blij maken met muziek is voor ons het mooiste wat er is. Met heel veel passie en energie zorgen wij ervoor dat elk feest een groot succes wordt. Jong of oud, het maakt niet uit, bij ons komt iedereen aan zijn trekken.

 Hoe ziet een avond of middag vullend optreden van Mark & Wilhelmien… eruit:

   • Om te beginnen nemen wij voor dit soort optredens onze eigen licht en geluid mee!
   • Als Mark & Wilhelmien avondvullend… zijn we te boeken per uur. (minimaal 2 uur en maximaal 5 uur)
   • We beschikken over een breed repertoire voor zowel jong en oud en laten ons leiden door de sfeer en het publiek. Ons uitgangspunt is dat iedereen zich moet amuseren!
   • We zingen allebei, ondersteund door mooie geluidsbanden. Mark vult het geheel aan met de piano en zal met regelmaat zijn accordeon erbij pakken. Dat we allebei trompet spelen laten we niet aan de gasten voorbij gaan.
   • Ons repertoire hebben we zorgvuldig samengesteld. Ook hier is ons uitgangspunt weer jong en oud en gevarieerd in alle denkbare genre’s. Breed, maar vooral ook verrassend! (Modern Hedendaags, Dance Classics, Nederlandstalig, Duitstalig, Country, Easy Listening, 70’s/80’s, Limburgstalig enz…)
   • Ons programma is gevarieerd met veel dansbare nummers met een hedendaags tintje en een tikje neiging tot drinkbare gezelligheid…… 
   • Mocht er voor je feest een speciaal nummer zijn waaraan je een goede herinnering hebt, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het tijdens de avond met de nodige aandacht voorbij komt.
   • De accordeon, ach ja…. Is altijd gezellig en sfeervol!

   • Het publiek wordt ruimschoots betrokken bij ons optreden, onze optredens zitten boordevol entertainment.
   • We nemen we onze eigen geluidset mee ondersteund door een mooie lichtshow. Een compacte set, vriendelijk voor oog en oor. Deze zetten we meestal ruim voordat de gasten komen klaar.
 • Geluidsniveau, daar houden we goed rekening mee. We maken het voor iedereen zo aangenaam mogelijk.

 

Mark & Wilhelmien (avondvullend)… zijn veelzijdig en hebben veel ervaring als het om muzikale entertainment gaat. Door deze veelzijdigheid zijn we breed inzetbaar. Waar zou je ons dan zoal tegen kunnen komen:

Verjaardagsfeest, Abrahamsfeest, Sarahfeest, verenigingsfeest, personeelsfeest, openingsreceptie, in de kroeg, tijdens de kermis, maar ook tijdens een diner dansant of bij de businessborrel, of als achtergrond orkest tijdens de kerstborrel. Of uh…. tijdens de gouden bruiloft. Een carnavalsbal is ons ook niet vreemd!


 

Trouwen: Wat we nog als extra willen benoemen is het huwelijksfeest (de bruiloft). We horen vaak dat het bruidspaar een afweging maakt met een DJ. De reden die dan aangedragen wordt om misschien toch te kiezen voor een DJ te kiezen, is dat deze veelzijdiger is! Nou, ik kan je vertellen dat als je ons boekt voor je bruiloft de spetters er vanaf vliegen en over veelzijdigheid gesproken, tja….. live muziek met veel entertainment is toch net even dynamischer! Maar goed, de keuze is aan het bruidspaar! Omdat het voor het bruidspaar (als het goed is) de mooiste dag van hun leven moet worden, vinden we het belangrijk dat we vooraf een kennismaking met elkaar hebben. Gewoon bij ons of bij jullie… kopje koffie erbij…. om vooral de persoonlijke noot te ontdekken! Maakt straks het feest compleet, persoonlijk maar vooral bijzonder!

 

Wil je dat we ook nog in je huwelijksmis komen zingen? Ook dat is mogelijk, vraag het ons gerust, er is veel mogelijk.

 

Je ziet en leest het, er is veel mogelijk. Of anders gezegd, je kunt het zo gek niet verzinnen of op muziekgebied kunnen we altijd wel iets voor je betekenen. De prijs…., die valt reuze mee. Je kunt informatie aanvragen door het formulier op deze site in te vullen, maar ons gewoon bellen is misschien nog wel net zo gemakkelijk.

Thuis: 0495-526501 of Mark: 06-12212229 of Wilhelmien: 06-22566124

 

terug naar begin

naar info half uurtje

naar informatie aanvraag

 

Mark & Wilhelmien boeken voor een 1/2 uurtje!

Mensen amuseren zit in onze genen. Jong en oud, wij weten bij elk soort publiek de juiste snaar te raken. Onze jarenlange ervaring als allround duo voor avondvullende entertainment is een goede basis voor de korte optredens van een ½ uurtje! Onze optredens zitten boordevol enthousiasme en heel veel energie. Een goede combinatie die aanstekelijk werkt. Een half uurtje muzikale sfeer in te zetten voor elke gelegenheid!

Je kunt ons het hele jaar door boeken voor een optreden van een halfuurtje. Zo hebben we ervaring met de thema's Duitse Schlagers, Hollandse Meezingers, Mix van populaire stemmingsmuziek, Limburgstalig en niet te vergeten Carnaval. Carnaval is ons met de paplepel ingegeven! Wat is er allemaal mogelijk!


 

CARNAVAL / VASTELAOVUND

 

Wij schrijven zelf onze eigen eigen carnavalsliedjes. De muziek, de tekst, maar ook de arrangementen worden door ons zelf verzorgd. Mark schrijft al van jongs af aan zijn eigen carnavalsliedjes. In de regio Weert deed hij dit zeer verdienstelijk waar hij inmiddels vol trots een aantal “evergreens” op zijn naam heeft staan. Na een jarenlange stilte rondom het schrijven van carnavalsliedjes zijn wij in 2012 opnieuw in aanraking gekomen met de vastelaovundj muziek. In dat jaar wonnen wij meteen de carnavalsslager van Weert. (Retteketet, Boem Paaf)

Het carnavalspodium ons erg veel energie en we besloten om weer zelf liedjes gaan te schrijven. Resultaat: van 2012 tot 2019  3 keer de nummer 1 van Weert op naam! En meteen mochten wij ook 6 keer halve finalist bij het LVK zijn met als hoogtepunt in 2018 finalist bij het LVK (klik hier voor de finalebeelden). In 2018 gingen we on tour langs de limburgse theaters met de Medammecour.

Repertoire

Tijdens ons optreden komen er eigen nummers voorbij, die afgewisseld worden met aanstekelijke meezingers. Ieder optreden weer weten we ons publiek aangenaam te verrassen. Naast onze zangstemmen wordt ook de accordeon als sfeermaker ingezet. En ruimte voor spontaniteit is altijd aanwezig.

 

Muzikale ervaring

We hebben beiden een rijk muzikaal verleden. Als live muzikanten hebben wij meegedaan tijdens diverse uitreikingen van de Gulden Humor, live LVK uitzendingen, diverse Vastelaovus proms en hebben wij tijdens al deze optredens nagenoeg met alle “bekende” Limburgse artiesten mogen samenwerking. Ervaring die zeker tot uitdrukking komt in onze eigen optredens.

  

Boeken

Wij zijn breed inzetbaar, voor elk podium de juiste sfeer!. Tijdens de vastelaovundj verzorgen ze veelal korte optredens van een half uurtje. Neemt niet weg dat we ook de capaciteit hebben om avondvullend een compleet carnavalsbal te verzorgen.

Vanwege de enorme omvang van ons repertoire zijn wij niet alleen beperkt tot carnaval, maar kunnen we buiten het seizoen ook aanstekelijke en sfeervolle optredens verzorgen. Voor meer informatie schroom niet om contact op te nemen.

 

terug naar begin

naar info avondvullende entertainment

 

 

Onze eigen carnavalsliedjes op youtube!

 

2019 Vae zeen VastelaovundjGek (1/2 finale LVK 25 januari 2019)

 

 

2018 Vastelaovundj Bubbel (LVK Finale 2018)

 

 2015 LVK 1/2 finale

 2017 Rogstaekers Winnaar Wieert

2017

2016 LVK 1/2 Finale

2016

2015 Rogstaekers Winnaar Wieert

2014 LVK 1/2 Finale

2012 Rogstaekers Winnaar Wieert


Zomaar wat clipjes

2016 Live tijdens een dialect theatershow

Liedje uit een theatershow uit 2013

Liedje geschreven t.b.v. eigen prinsenschap in 2009, Mark was prins van CV de Heiknuiters in Altweerterheide

Mark samen met Joost Meijs, tijdens een van de Proms concerten in Weert! Man van de Kleine Stad

Wilhelmien, samen met een aantal collega zangeressen uit Weert, Karel es un maegdje tijdens een van de proms concerten in Weert

 

 

 

terug naar begin

naar info avondvullende entertainment

naar informatie aanvraag

 

 

 

 Informatieaanvraag

Leuk dat je interesse hebt om contact of informatie op te vragen. Je kunt onderstaand formulier invullen, dan nemen wij automatisch contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, mailen of Whatsappen!

 • Bellen doe je naar: 0495-526501
 • Whatsapp of mobiel via: 06-12212229 of 06-22566124
 • Mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je het onderstaande formulier invult, nemen we binnen 48 uur contact met je op!


 

terug naar begin

naar info avondvullende entertainment

naar info 1/2 uurtje

 

 

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok