Leuk dat je even komt kijken op onze website!

We stellen ons graag even aan je voor. 

Wij zijn het muzikale echtpaar Mark & Wilhelmien. De muziek bracht ons samen en samen brengen wij Muziek! Wij zijn al een hele tijd actief als muzikaal duo. Muziek maken is voor ons een passie. Niet zo gek dat we daardoor met grote regelmaat daar te vinden zijn waar live muziek gewenst is! 

Voor welke soort van entertainment kan je bij ons terecht;

Avondvullend:

  • Om te beginnen kunnen wij een middag- of avond-vullend programma verzorgen. Ondersteund door een goede geluidsset en een mooie lichtshow, kunnen we op elk gewenst niveau een gelegenheid voorzien van live muziek. Met een breed repertoire zijn we instaat om alle soorten van publiek te vermaken. 
  • Je mag dan denken aan gelegenheden als: een bruiloft, een abraham of sarah feest, een personeelsfeest, een bedrijfsopening, tijdens een buurtfeest, op de gouden bruiloft, tijdens een diner dansant, tijdens de braderie, de kermis,of gewoon tijdens de winkelzondag in de winkelstraat. 

1/2 Uurtje en Vastelaovundj (Carnaval)

  • Inmiddels worden we steeds vaker gevraagd om ergens een half uurtje op te komen treden! Vaak als verrassing of gewoon om een feestje wat extra cachet te geven. Dit half uurtje is geheel naar wens met ons af te stemmen. Oktoberfest, Piratenfestijn, Duitse Schlagers of gewoon een half uurtje Vastelaovund&
  • Inmiddels zijn we in het Limburgseland goed ingeburgerd als Carnavalsduo. Onder de naam Mark & Wilhelmien zijn we tijdens de carnavalsperiode door de hele provincie Limburg actief. Met eigen liedjes in combinatie met bekende limburgse meezwingers. Inmiddels hebben we al een aantal keren in de halve finale van het LVK gestaan en in Weert zijn we inmiddels diverse keren winnaar van de Vastelaovundj Schlager van de Rogstaekers.

Je ziet het, we zijn behoorlijk actief en breed inzetbaar. Ook voor jou kunnen we zeker wat betekenen. Het fijnste is als je ons gewoon even belt. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

0495-526501 / M: 0612212229 / W: 0622566124

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok