Mark & Wilhelmien boeken voor een 1/2 uurtje!

Mensen amuseren zit in onze genen. Jong en oud, wij weten bij elk soort publiek de juiste snaar te raken. Onze jarenlange ervaring als allround duo voor avondvullende entertainment is een goede basis voor de korte optredens van een ½ uurtje! Onze optredens zitten boordevol enthousiasme en heel veel energie. Een goede combinatie die aanstekelijk werkt. Een half uurtje muzikale sfeer in te zetten voor elke gelegenheid!

Je kunt ons het hele jaar door boeken voor een optreden van een halfuurtje. Zo hebben we ervaring met de thema's Duitse Schlagers, Hollandse Meezingers, Mix van populaire stemmingsmuziek, Limburgstalig en niet te vergeten Carnaval. Carnaval is ons met de paplepel ingegeven! Wat is er allemaal mogelijk!


CARNAVAL / VASTELAOVUND

Uniek

Wij schrijven zelf onze eigen eigen carnavalsliedjes. De muziek, de tekst, maar ook de arrangementen worden door ons zelf verzorgd. Mark schrijft al van jongs af aan zijn eigen carnavalsliedjes. In de regio Weert deed hij dit zeer verdienstelijk waar hij inmiddels vol trots een aantal “evergreens” op zijn naam heeft staan. Na een jarenlange stilte rondom het schrijven van carnavalsliedjes zijn wij in 2012 opnieuw in aanraking gekomen met de vastelaovundj muziek. In dat jaar wonnen wij meteen de carnavalsslager van Weert. (Retteketet, Boem Paaf)

Het carnavalspodium ons erg veel energie en we besloten om weer zelf liedjes gaan te schrijven. Resultaat: van 2012 tot 2018  3 keer de nummer 1 van Weert op naam! En meteen mochten wij ook 5 keer halve finalist bij het LVK zijn met als hoogtepunt in 2018 finalist bij het LVK (klik hier voor de finalebeelden). In 2018 gingen we on tour langs de limburgse theaters met de Medammecour.

Repertoire

Tijdens ons optreden komen er eigen nummers voorbij, die afgewisseld worden met aanstekelijke meezingers. Ieder optreden weer weten we ons publiek aangenaam te verrassen. Naast onze zangstemmen wordt ook de accordeon als sfeermaker ingezet. En ruimte voor spontaniteit is altijd aanwezig.

 

Muzikale ervaring

We hebben beiden een rijk muzikaal verleden. Als live muzikanten hebben wij meegedaan tijdens diverse uitreikingen van de Gulden Humor, live LVK uitzendingen, diverse Vastelaovus proms en hebben wij tijdens al deze optredens nagenoeg met alle “bekende” Limburgse artiesten mogen samenwerking. Ervaring die zeker tot uitdrukking komt in onze eigen optredens.

  

Boeken

Wij zijn breed inzetbaar, voor elk podium de juiste sfeer!. Tijdens de vastelaovundj verzorgen ze veelal korte optredens van een half uurtje. Neemt niet weg dat we ook de capaciteit hebben om avondvullend een compleet carnavalsbal te verzorgen.

Vanwege de enorme omvang van ons repertoire zijn wij niet alleen beperkt tot carnaval, maar kunnen we buiten het seizoen ook aanstekelijke en sfeervolle optredens verzorgen. Voor meer informatie schroom niet om contact op te nemen.

Mark & Wilhelmien = FEEST!

 


Onze eigen carnavlasliedjes op youtube!

 

2019 Vae zeen VastelaovundjGek (1/2 finale LVK 25 januari 2019)

 

 

2018 Vastelaovundj Bubbel (LVK Finale 2018)

 

 2015 LVK 1/2 finale

 2017 Rogstaekers Winnaar Wieert

2017

2016 LVK 1/2 Finale

2016

2015 Rogstaekers Winnaar Wieert

2014 LVK 1/2 Finale

2012 Rogstaekers Winnaar Wieert


Zomaar wat clipjes

2016 Live tijdens een dialect theatershow

Liedje uit een theatershow uit 2013

Liedje geschreven t.b.v. eigen prinsenschap in 2009, Mark was prins van CV de Heiknuiters in Altweerterheide

Mark samen met Joost Meijs, tijdens een van de Proms concerten in Weert! Man van de Kleine Stad

Wilhelmien, samen met een aantal collega zangeressen uit Weert, Karel es un maegdje tijdens een van de proms concerten in Weert

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok