Ben je op zoek naar een orkest of duo voor de muzikale omlijsting voor een feest dat je wilt gaan organiseren. Stop maar met zoeken… je bent bij ons aan het juiste adres.

 

Duo Double You M… is de naam! De “Double You” staat voor de W van Wilhelmien en de “M”, jawel voor de M van Mark! Aangenaam! Mensen blij maken met muziek is voor ons het mooiste wat er is. Met heel veel passie en energie zorgen wij ervoor dat elk feest een groot succes wordt. Jong of oud, het maakt niet uit, bij ons komt iedereen aan zijn trekken.

 Hoe ziet een optreden van Duo Double You M… eruit:

   • Als Duo Double You M… zijn we te boeken per uur. (minimaal 2 uur en maximaal 5 uur)
   • We beschikken over een breed repertoire voor zowel jong en oud en laten ons leiden door de sfeer en het publiek. Ons uitgangspunt is dat iedereen zich moet amuseren!
   • We zingen allebei, ondersteund door mooie geluidsbanden. Mark vult het geheel aan met de piano en zal met regelmaat zijn accordeon erbij pakken. Dat we allebei trompet spelen laten we niet aan de gasten voorbij gaan
   • Ons repertoire hebben we zorgvuldig samengesteld. Ook hier is ons uitgangspunt weer jong en oud en gevarieerd in alle denkbare genre’s. Breed, maar vooral ook verrassend! (Modern Hedendaags, Dance Classics, Nederlandstalig, Duitstalig, Country, Easy Listening, 70’s/80’s, Limburgstalig enz…)
   • Ons programma is gevarieerd met veel dansbare nummers met een hedendaags tintje en een tikje neiging tot drinkbare gezelligheid…… 
   • Mocht er voor je feest een speciaal nummer zijn waaraan je een goede herinnering hebt, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het tijdens de avond met de nodige aandacht voorbij komt.
   • De accordeon, ach ja…. Is altijd gezellig en sfeervol!

   • Het publiek wordt ruimschoots betrokken bij ons optreden, onze optredens zitten boordevol entertainment.
   • We nemen we onze eigen geluidset mee ondersteund door een mooie lichtshow. Een compacte set, vriendelijk voor oog en oor. Deze zetten we meestal ruim voordat de gasten komen klaar.
 • Geluidsniveau, daar houden we goed rekening mee. We maken het voor iedereen zo aangenaam mogelijk.

 

Duo Double You M… is veelzijdig en heeft veel ervaring als het om muzikale entertainment gaat. Door deze veelzijdigheid zijn we breed inzetbaar. Waar zou je ons dan zoal tegen kunnen komen:

Verjaardagsfeest, Abrahamsfeest, Sarahfeest, verenigingsfeest, personeelsfeest, openingsreceptie, in de kroeg, tijdens de kermis, maar ook tijdens een diner dansant of bij de businessborrel, of als achtergrond orkest tijdens de kerstborrel. Of uh…. tijdens de gouden bruiloft. Een carnavalsbal is ons ook niet vreemd!


 

Trouwen: Wat we nog als extra willen benoemen is het huwelijksfeest (de bruiloft). We horen vaak dat het bruidspaar een afweging maakt met een DJ. De reden die dan aangedragen wordt om misschien toch te kiezen voor een DJ te kiezen, is dat deze veelzijdiger is! Nou, ik kan je vertellen dat als je ons boekt voor je bruiloft de spetters er vanaf vliegen en over veelzijdigheid gesproken, tja….. live muziek met veel entertainment is toch net even dynamischer! Maar goed, de keuze is aan het bruidspaar! Omdat het voor het bruidspaar (als het goed is) de mooiste dag van hun leven moet worden, vinden we het belangrijk dat we vooraf een kennismaking met elkaar hebben. Gewoon bij ons of bij jullie… kopje koffie erbij…. om vooral de persoonlijke noot te ontdekken! Maakt straks het feest compleet, persoonlijk maar vooral bijzonder!

 

Wil je dat we ook nog in je huwelijksmis komen zingen? Ook dat is mogelijk, vraag het ons gerust, er is veel mogelijk.

 

Je ziet en leest het, er is veel mogelijk. Of anders gezegd, je kunt het zo gek niet verzinnen of op muziekgebied kunnen we altijd wel iets voor je betekenen. De prijs…., die valt reuze mee. Je kunt informatie aanvragen door het formulier op deze site in te vullen, maar ons gewoon bellen is misschien nog wel net zo gemakkelijk. Thuis: 0495-526501 of Mark: 06-12212229 of Wilhelmien: 06-22566124

Leuk dat je even op de site kwam kijken. Tot horens…..

Groetjes, Mark en Wilhelmien

Duo Double You M…<bottom>

 

Vragen (FAQ)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok