FAQS - ALL_FAQS

Als wij voor een avondvullend programma geboekt worden, dan nemen wij eigen licht en geluid mee. Onze eigen set is toereikend voor een publiek van +/- 400 personen. Is het gezelschap groter, dan zal er extra geluid bij gehuurd moeten worden. Uiteraard gelden hier meer kosten voor.

Worden wij geboekt voor een half uurtje, dan spelen wij over de geluidsset die op locatie aanwezig is. Moeten wij voor een half uurtje een eigen geluiddset meenemen, dan zullen er meerkosten in rekening gebracht worden.

Wij passen ons volume aan naar de wensen van onze opdrachtgever.

Natuurlijk weten wij op basis van ervaring in te schatten wat het juiste volume niveau zal zijn. Dit zal zeker per optreden verschillen. Omstandigheden als samenstelling van gezelschap, aard van het feest, zijn bepalend voor ons volume niveau. Wij zullen ons in alle gevallen aanpassen.

De minimale ruimte die wij nodig hebben is 3 meter in de breedte en 2 meter in de diepte. Als er iets meer ruimte kan of mag zijn, dan is dat prettiger.

Wij hebben niet meer nodig dan 1 stroompunt van 220volt dat afgezekerd is op 16amp.

 

Inclusief uitladen en opbouwen duurt het ongeveer 3 kwartier.

Als het feest binnen een straal van 20km rondom Weert is, dan bouwen wij meestal ruim voor aanvang van het feest op. Wij zorgen er dan voor dat we alles opgebouwd hebben voordat de feestgangers komen.

Bij een bruiloft zorgen wij sowieso dat we ruim van te voren alles klaar hebben, zodat wij niemand tot last zijn tijdens de receptie.

Ja, wij zijn ook te boeken voor alle vormen van kerkelijke gelegenheden.

Met regelmaat wordt er bij huwelijksfeesten een combinatie gemaakt, waarbij wij eerst in de mis gespeeld hebben, en later de feestavond verzorgen.

Zeker mag hij/zij gebruik maken van onze geluidsset. (we blijven wel zelf bij de knoppen!)

Let wel, wij willen wel dat de artiest zijn eigen microfoon meeneemt. Dit is puur vanuit een hygiëne oogpunt bezien.

Ook belangrijk om te vermelden, wij hebben geen MD of CD speler in onze set. Wij maken gebruik van een eigen gesloten systeem. Mocht de artiest dus een ondersteunende geluidsband willen afspelen, dan kan hij het beste zorgen dat hij een MP3 speler of iets dergelijks meeneemt. Alle afspeelapparaten waar een koptelefoon aansluiting (mini jack) opzit kunnen wij koppelen. USB stick met MP3 bstanden kunnen wij ook koppelen.

De artiest kan ook zijn bestanden aan ons doormailen, dan zorgen wij dat de geluidsbanden aan ons systeem worden toegvoed.

Microfoons mogen jullie gewoon gebruiken. Vanuit hygiëne oogpunt plaatsen we een beschermkapje op de microfoon.

Een CD of MD speler hebben wij niet. Alle afspeelapparatuur waar een minijack koptelefoon uitgang op zit kunnen wij aansluiten. USB stick met MP3 bestanden kunnen we wel afspelen.

Er is ook een mogelijkheid dat Mark begeleid op de Piano.

Ons avondvullende programma is per uur te boeken. De minimale afname is 2 uur met en maximum van 5 uur. Het is dus naar eigen wens te boeken, c.q. in te vullen

Ja, wij hebben veel ervaring met feesten. Daarin hebben we nagenoeg alle denkbare varianten meegemaakt. Wij kunnen daarmee zeker adviseren wat vanuit onze ervaring de meest prettige avondinvulling is.

Ja, wij beschikken over een groot repertoire dat geschikt is voor achtergrond muziek. Tevens geschikt voor Diner Dansant. Na het eten kunnen we omschakelen naar het feestrepertoire.

Wij zijn vaak te vinden op besloten feesten, waardoor het bijna niet mogelijk is om te komen luisteren. Mocht toch willen komen luisteren, mail ons dan even, dan kunnen we wellicht informeren wanneer een eerst volgende openbare optreden is.

Voor bruidsparen maken we graag de uitzondering om prive te laten komen luisteren. Zeker omdat we het belangrijk vinden om het bruidspaar goed te leren kennen. Per slot van rekening trouw je maar 1 keer en is het belangrijk dat het de dag van je leven wordt, waarin de muziek / entertainment zeker een belangrijke rol inneemt.

In principe gaan wij er vanuit dat bij een optreden van een half uurtje er reeds een geluidsset aanwezig is. De prijs is hier ook op gebaseerd. Bij aanvraag voor het optreden hebben wij hier t.a.t afstemming over. 

Moeten wij zelf voor een geluidsinstallatie zorgen, dan rekenen wij een meerprijs.

Tijdens onze carnavalsset spelen wij vooral meezingers die bij het brede publiek bekend zijn. Deze wisselen wij af met onze eigen liedjes. Nummers met een stevige beat, die in rap tempo elkaar afwisselen en dermate veel energie geven dat het publiek niet de kans krijgt om stil te blijven staan. Na gelang er de mogelijkheid is, nemen we ook de accordeon mee. Daarmee maakt het de sfeer helemaal compleet.

Omdat onze basis bij avondvullende muziek ligt, beschikken wij over een behoorlijk groot repertoire. Uit dit repertoire kunnen wij voldoende liedjes halen waarbij we thematisch een half uurtje kunnen vullen, denk aan bijvoorbeeld het thema oktoberfest! Of gewoon een meer dan gezellig half uurtje volop feest muziek! Of Het Nederlandse levenslied! Ook hiervoor kan je bij ons goed terecht. 

Wij zijn als duo officieel ingeschreven bij de KvK en beschikken over een BTW nummer. De opdrachtgever krijgt t.a.t. een BTW factuur.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok